sadaya Kategori

Imah>kira-kira>Kumaha Beuli

Kumaha Beuli

                       

Lembaga Alat Éksplorasi Geologi Hunan Puqi sareng Lembaga Panilitian Lingkungan Cai Hunan Puqi didirikeun dina Méi 2006; Institusi Puqi utamina aktipitas panilitian sareng pamekaran daérah ieu: éksplorasi geofisika, pangurangan leungitna jaringan pipa, pencegahan bencana sareng mitigasi, peringatan gempa bumi, komunikasi anu tembus taneuh, pipa pinter sareng milarian kahirupan.

                       

Dina taun-taun ayeuna, sajumlah ratusan jutaan yuan parantos diinvestasikeun dina panilitian sareng pamekaran proyék-proyék panilitian ilmiah sareng pangwangunan tim-tim bakat. Taat kana tujuan stratégis "ngahirupkeun élmu sareng téknologi sareng nguatkeun bakat", Puqi Institues damel damel sareng ngawangun hubungan koperasi jangka panjang kalayan seueur lembaga panilitian ilmiah nasional, paguron luhur sareng paguron luhur, sareng ngalaksanakeun sababaraha proyék panilitian ilmiah nasional. Puqi Institues babarengan ngadegkeun "Pangkalan P&P Khusus Cai Nasional Lima Taun ka 13 sareng Harbin Institute of Technology; babarengan ngadegkeun "Basis Kerjasama Inovasi Strategis Industri-Universitas-Panilitian" sareng Hunan University of Science and Technology; ngadegkeun "Pangkalan Praktek pikeun Industri, Universitas sareng Panilitian" sareng Universitas Changsha.