sadaya Kategori

Imah>kira-kira

Ngeunaan PQWT

                               

Institut Alat Éksplorasi Geologi Hunan Puqi sareng Lembaga Panilitian Lingkungan Cai Hunan Puqi didirikeun dina Méi 2006; Institusi Puqi utamina aktipitas panilitian sareng pamekaran daérah ieu: éksplorasi geofisika, pangurangan leungitna jaringan pipa, pencegahan bencana sareng mitigasi, peringatan gempa bumi, komunikasi anu tembus taneuh, pipa pinter sareng milarian kahirupan.

                               

Dina taun-taun ayeuna, sajumlah ratusan jutaan yuan parantos diinvestasikeun dina panilitian sareng pamekaran proyék-proyék panilitian ilmiah sareng pangwangunan tim-tim bakat. Taat kana tujuan stratégis "ngahirupkeun élmu sareng téknologi sareng nguatkeun bakat", Puqi Institues damel damel sareng ngawangun hubungan koperasi jangka panjang kalayan seueur lembaga panilitian ilmiah nasional, paguron luhur sareng paguron luhur, sareng ngalaksanakeun sababaraha proyék panilitian ilmiah nasional. Puqi Institues babarengan ngadegkeun "Pangkalan P&P Khusus Cai Nasional Lima Taun ka 13 sareng Harbin Institute of Technology; babarengan ngadegkeun "Basis Kerjasama Inovasi Strategis Industri-Universitas-Panilitian" sareng Hunan University of Science and Technology; ngadegkeun "Pangkalan Praktek pikeun Industri, Universitas sareng Panilitian" sareng Universitas Changsha.


Sajarah

  • Ku 2020

    Puqi parantos nyatakeun langkung ti 300 patén nasional sareng hak cipta perangkat lunak.

  • dina 2019

    Puqi kéngingkeun hadiah anu kadua ti Hunan Propinsi sareng Téhnologi Kemajuan Award.

  • dina 2018

    Puqi dilélér salaku "niténan kontrak sareng nekenkeun kapercayaan" perusahaan ku propinsi Hunan sareng pamaréntahan kota Changsha. Produk Puqi parantos diékspor ka 108 nagara.

  • dina 2017

    Dana Inovasi Puqi Industri-Universitas-Panilitian didirikeun.

  • dina 2016

    Puqi didaptarkeun dina daptar mérek CCTV.

urang pabrik